onsdag 10 augusti 2016

Dammen

Så här ser det ut runt dammen idag. 
Fiskarna gillar inte att det blåser 
så de står på botten och tjurar. 
Jag gillar inte heller blåst 
för körsbären blåser ner och det 
blir fullt av berusade getingarpå marken. 

6 kommentarer:

 1. Nej fy för blåst. Här blåste det som sjutton i tisdags. När jag kom från jobbet låg krukorna på backen. Tråkigt nog hade flera stora lerkrukor hade gått sönder.
  Igår var det regn eller skyfall hela dagen. Bra, då behövde jag inte vattna och det känns bra att det regnar de dagar man jobbar. Idag är jag ledig och solen skiner:)) Snart drar jag ut i trädgården... efter kaffet.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Så fint! Jag lusläser allt om dammar just nu eftersom min näckros sträcker upp sina blad ovanför vattenytan, hästsvansen vägrar titta upp över ytan och trådalgerna frodas, dvs inte ett rätt här. Men det blåser inte så mycket i alla fall. Ha en fortsatt fin vecka.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin damm :) Jag återkommer gärna om några guldfiskar när vi nästa år tar tag i vårt dammbygge igen :) Nu har jag ju bara en plastbalja och där kan inga fiskar övervintra ! Jag gillar att det blåser.. då är det inte riktigt så mycket getingar i luften här..Ha en trevlig helg !
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det ser fint ut runt och i din damm, grönt och frodigt. Ha det fint. Carita

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt fint! Men hur beter sig berusade getingar...?

  SvaraRadera
 6. Vackert! Här har körsbären torkat ihop och ramlat av så getingarna som just nu dyker upp verkar inte var berusade utan väldigt sugna på kräftor.
  Ha det gott!
  Birgitta

  SvaraRadera

Tack för besöket och välkommen åter.
Skriv gärna en rad innan du svävar vidare.