Idag verkar bli en arbetsdag.
Lönearbetet återupptar jag inte
förrän på måndag men det finns att göra i trädgården.
Ganska mycket faktiskt,
för i solvärmen som varit har vi mest
suttit och läst med lillkatten i knät.
Dags att ta det sista ur buskarna.
När klasarna är så här fina,
stora och välmatade,
hamnar de i en särskild liten ask i frysen.
Perfekt att ta med till bastun för mig
som varken gillar öl eller griskorv!
Det är en rikedom då man kan plocka gosaker från sin egna trädgård för att ha under vintern.
SvaraRaderaHa en underbar dag!!
Jag har inte hört att det går bra med röda vinbär i bastun i stället för t ex öl. Jag har precis planterat svarta vinbär på stam, det kanske går bra med dom också, jag skall prova det när det blir vinter. Ha en skön helg/Carita
SvaraRaderaNär jag var barn åt vi röda vinbär med vaniljsås. Det syrliga var jättegott med det söta!
SvaraRaderaI bastun har jag däremot aldrig ätit vinbär:-)
Kram!
Man kan säkert dricka vin i bastun, så varför inte vin-bär?
SvaraRaderaVi plockade våra idag och nu är de kokta till saft i Saftmajan och ska bli gelé snart....
Jag har tänkt att ta en tur till dig nån kväll nästa vecka....
Möjligt?!
Kram