I tidningen "Allt om trädgård"
fanns ett recept på sega vinbärsremsor.
Det lät både gott och spännande
men vi hade inte tillräckligt med vinbär efter torkan.
Så jag provade med röda krusbär.
Gott det också!
Jag mixade bären med lite halvmoget äpple,
pudrade med fruktsocker (krusbär kan vara rätt sura)
och torkade i varmluftsugnen.
Efteråt kom vi på att citronsyra nog hade varit
ännu godare att pudra på. Riktiga sur-remmar!
fanns ett recept på sega vinbärsremsor.
Det lät både gott och spännande
men vi hade inte tillräckligt med vinbär efter torkan.
Så jag provade med röda krusbär.
Gott det också!
Jag mixade bären med lite halvmoget äpple,
pudrade med fruktsocker (krusbär kan vara rätt sura)
och torkade i varmluftsugnen.
Efteråt kom vi på att citronsyra nog hade varit
ännu godare att pudra på. Riktiga sur-remmar!
Det lät gott! Kul med egen tillverkat godis.
SvaraRaderaIgår inhandlades en getingfäll här, som fylldes med honung. Inga getingar än...
Söt Rudbeckia hos dig.
Ha det gott!
Det låter jättegott! Det ska jag lägga på minnet, speciellt det där med citronsyra. Älskar surremmar!
SvaraRaderaKram Annika
Det låter jättegott ju! Och dottern som är helt galen i sura saker gillar det säkert. Jag hittar inte receptet i tidningen. Minns du vilket nummer du hittade det i?
SvaraRaderaBra att du påminde! Vi har inte heller så gott om vinbär, men jag kanske också kan ta krusbär.
SvaraRaderaDet där lät jättespännande!
SvaraRaderaHar tidningen, så jag får leta rätt på den och kolla in hur man gör.
Må så gott!
/Anna-Karin
Oh det låter verkligen GOTT! Detta ska testas! Får väl kolla receptet...
SvaraRaderaÖnskar dig en skön kväll, ta hand om dig!
Kram, Titti
Älskar fruktläder! Det går också jättebra att göra på äpple, då har vi kryddat med honung och kanel. Blåbär går också bra att använda.
SvaraRadera