söndag 30 oktober 2016

Inte en enda pumpa

Jag ser inte stigen för alla löv!
Just nu är det mycket som lyser orange 
bland det gröna i vår trädgård.
Men inga pumpor. 
Vem behöver pumpor?!
Våra pumpasådder blev snigelmat
men det finns så mycket annat som lyser opp.
Trollhassel har också fin höstfärg.9 kommentarer:

 1. Nej, du behöver ju inga pumpor för lyskraft! Brukar trollhassel få så stark färg? Här är det mest gult i trädgården som sakta övergår till brunt.
  Tack för intressant kommentar i mitt inlägg om instagram. Har faktiskt inte tänkt på att det också kan vara ett sätt att hålla berättandet levande.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Vackra färger ! Blir avundsjuk på din vackra japanska lönn ;) Idag njuter vi av solen här...som gör färgerna ännu vackrare !
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så mycket finare än pumpor! Här är träden kala nu och löven som ligger på marken har inte kvar sin lyster. Sådde prydnadspumpor i år och de har fått agera prydnad i flera veckor redan. :)

  SvaraRadera
 4. Ja nu faller löv värre än snöflingor. Vi försöker hålla gångarna fria från löv inför vintern men till slut känns det som om det växer löv överallt, även ur öronen.

  SvaraRadera
 5. Fint med alla löv på stigen, en riktigt höstig bild. Här är det inte mycket löv kvar på träden och idag plockade jag de sista Aroma-äpplena på trädet för nu väntas kallare och eventuellt snö. Jag längtar till advent som jag tycker är så mysigt!
  Ha en fin vecka!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 6. Så roligt att du hörde av dig, nu hittade jag ännu en trevlig blogg! Läste om dina tagetes, vilken glädje, jag måste göra så med mina nästa år.
  Jag är inte så flitig på instagram där jag heter evalarsson5, och någon flitig bloggare är jag inte heller men jag tycker det är mycket trevligare med bloggen.
  Nu ska jag fortsätta läsa här hos dig.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Fina höstfärger i din trädgård! Gillar de där färggranna utropstecknen i trädgårdarna nu. Här har de mest färgglada tappat sina blad. Det mesta går nu i gula toner, men det är fint det oxå:)
  Önskar dig en fin vecka!

  SvaraRadera
 8. Flotte høstfarger hos deg! Her er det øyeblikkelig slutt på løvet og høstfargene, og snart kommer det snø :(

  Ha en fin ny uke!

  SvaraRadera
 9. Ja, det blev ju lite fina höstfärger till slut. Men nu är jag nyfiken på hur det ser ut i helgen när jag är hemma när det är ljust och kan se... Antagligen inte så fina färger som förra helgen.

  Usch och fy vad mörkt det är...

  Kram på re!

  SvaraRadera

Tack för besöket och välkommen åter.
Skriv gärna en rad innan du svävar vidare.