lördag 24 september 2011

Var katten är kotten?

När man inte behöver dem ligger de överallt och "skräpar".Särskilt där man vill gå barfota eller behöver klippa med cylinderklipparen.Men nu, när jag behöver MÅNGA så hittar jag inte en enda! Kott alltså.Inte ens tallarna vid gatan har släppt kotten fast det blåst så ordentligt.Bara barr.
Jag har gjort formar av nätet från vår gamla kaninbur som är tänkta att bli en låg kant vid en plantering intill lunden.Det är tänkt att nätformarna ska fyllas med lite sten i botten för tyngdens skull, men resten av fyllningen ska vara  kottar.Det känns inte bra med sten på den här platsen.
 Titta in hos Anna Vattenkanna så får du se tjusiga burar med annan fyllning. Idén såg jag i Ockelbo för många år sedan och förstår att den är användbar till mycket.Om man nu bara hittar det man vill fylla med...

6 kommentarer:

 1. Hoppas att kottarna vill släppa från grenarna så du får dina fina kottgabioner. Härlig idé! Själv tror jag att jag ska försöka mig på att konstruera sådana där små, små med stenar i. kan väl inte vara sååå svårt?

  Gulligt att du länkar till mig. ha en skön helg!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Hej Tant Otteskrufv !

  Häftig idé med sten/kotteburarna ... du visar bilder när den är plats hoppas jag !

  Hoppas du får en härlig och solig lördag !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 3. Men är det inte lagen om livets jävlighet :-) Jag lovar att så fort du slutar fokusera så hittar du tusen...eller rättare sagt snubblar över tusen.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Vilken bra idé!Kottar har man ju normalt sett massor av...
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 5. kan nog bli riktigt snyggt//Britt

  SvaraRadera

Tack för besöket och välkommen åter.
Skriv gärna en rad innan du svävar vidare.