onsdag 13 januari 2016

Illa!

Här står två dåliga samveten.
Jag har haft de här fina drivbänksfönstren 
i flera år men ännu inte fått dem i ordning.
 Skäms! 
Visst fungerar de utmärkt som skydd för veden
men det var inte därför jag tog hem dem.
I vår får jag ta mig i kragen och
låta dem få några timmars omvårdnad
så de kan återgå i odlingstjänst.
Basta!

5 kommentarer:

 1. Fast det är ganska kul när man kommer igång med fönsterrenovering men jag vet hur svårstartad man kan vara :-) Ha en bra dag! /Lotta

  SvaraRadera
 2. Äsch...allting har sin tid ;) Det är ju så livet är. Man har så mycket idéer och inspiration men man hinner aldrig allt som man har tänkt :D Börjar lära mig detta nu ! Det är klart du ska fixa dina fönster...och rätt som det är gör du det ! ;)
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Men allting blir ju så mycket bättre om det får mogna - påstår i alla fall maken. Hade det varit mina fönster hade de varit i tjänst sen länge, slarvigt tillvaratagna utan minsta omvårdnad och antagligen snart förstörda. Dvs du gör helt rätt i att invänta rätt tillfälle!
  Ha det gott /Lotta

  SvaraRadera
 4. Tänk, det är på samma sätt här! Fick flera drivbänksfönster från en god vän och chiliodlare nere i Östergötland för flera år sedan, och de har bara stått 'i vägen' under takutsprånget på stora växthuset, där de ska få bo när de är klara. Har tänkt att renovera dem och byta ut kanalplasten mot trädgården mot de här vackrare tingestarna så man kan sitta och titta över trädgården från fikabordet. Men för att sätta igång måste man ha en bra plats under tak och en bra arbetshöjd, för det kommer ta några timmar... Har funderat på att lyfta in dem en och en in i stora växthuset, men då förlorar jag ju odlingsplatsen. Får väl sätta upp ett partytält någonstans när det blir lite varmare, för just nu skulle nog inte fingrarna klara att skrapa och (det nya) kittet skulle inte vara möjligt att smeta ut (men det är klart att jag skulle kunna göra alla trärena och ta loss glas och gammalt kitt, så får resten vänta till varmare dagar? Nåja det hinns inte med just nu med liten valp ändå, men kanske till sommaren, om familjen har semester?

  SvaraRadera

Tack för besöket och välkommen åter.
Skriv gärna en rad innan du svävar vidare.