torsdag 17 november 2011

Varmt om baken

Så länge man kommer fram utan att snön är alldeles för mycket i vägen så sitter jag gärna ute. Jag har ju skrivit om sittandet förut så ni förstår nog att fikakoppen mest är för syns skull, innehållet kallnar ju ändå så snabbt.
För att inte dra på mig "kisseriförkylning" har jag alltid en tovad lapp under baken. Jag har en med sol på som alltid är med i vardagspackningen (också cykelsitsen har en "luva" med samma sol) så jag sitter alltid varmt.
När vi ställde in stolar i templet insåg jag att där behövdes också varma sitsar. Det blev två lappar med ull och silketovning.

Nu har jag insett att också bänkarna behöver värmesitsar. Dags att plocka fram tovgrejorna igen så det är fixat innan det blir riktigt kallt.
Denna gång blir det nog brun botten med grönt och gult och orange....eller vitt med blått....eller....
Det kanske är tur att det behövs flera så slipper jag välja?

5 kommentarer:

 1. Så vackra värmesitsarna är! Jag har provat på de flesta hantverk men aldrig tovning. Men än är det inte försent : ) Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Så läckra färgschatteringar du gör! Ser ju ut som den vackraste solnedgång.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Men så fin !!!Hur gör du då du tovar dom??
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Åh, så fina! Vilken bra idé, om du någon gång bestämmer dig för att ha ett lotteri eller tävling har du den självklara vinsten. En tovad sittdyna från Tant Otteskrufv :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga färger, det ser dessutom varmt och gott ut! (:D

  SvaraRadera

Tack för besöket och välkommen åter.
Skriv gärna en rad innan du svävar vidare.